3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει

Εσύ τι θα κάνεις αυτήν την ημέρα που και νεκρούς ανασταίνει;

3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει

H Dia de los Muertos, αυτό το τρόπον τινά Ψυχοσάββατο του Μεξικού, είναι η ημέρα που σύμφωνα με την παράδοση οι νεκροί επιστρέφουν στη γη, και οι οικείοι τους τούς υποδέχονται όχι με φόβο, αλλά με βέρο λατινοαμερικάνικο πάθος! Στο ρυθμό της γιορτής συντονίζονται τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης, στήνοντας σκηνικό φιέστας με ζωντανές μουσικές, face painting και ασφαλώς πολύ χορό.

Το μεξικάνικο ζευγάρι των «Amigos» γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών στις 31/10 στη Νέα Σμύρνη και την 1/11 στη Γλυφάδα με ένα ξεχωριστό πάρτι με live salsa και τη signature Amigos Frozen Margarita στην ειδική τιμή των €5.

3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει - εικόνα 1
«Dos Hermanos»

Το «Dos Hermanos» της Κηφισιάς θα δονείται και αυτό σε live latin ρυθμούς (1/11), με χορό και τα κοκτέιλ Los Muertos, Zombie και Kinky Margarita κομμένα και ραμμένα στο πνεύμα της γιορτής.

Στο κέντρο, τέλος, στο φρέσκο και πολύχρωμο «Mamacita» της Απόλλωνος, ο εορτασμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 4/11, με νεκροκεφαλές, κεριά, μπαλόνια και άλλα memorabilia, αλλά και ζωντανή μουσική με συγκροτήματα από το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική και άφθονη tequila συνοδεία nachos, tacos, quesadillas και burritos.

3 ιδέες για την Dia de los Muertos που πλησιάζει - εικόνα 2
«Mamacita»

Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Mamacita - Taquería y Coctelería

Απόλλωνος 9Β, Πλάκα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.