Naanwich: Ινδικό σουβλάκι έχετε δοκιμάσει;

Αν όχι, θα το βρείτε στο ολοκαίνουργιο ινδικό fast food του κέντρου.

Naanwich: Ινδικό σουβλάκι έχετε δοκιμάσει;

Εκ του παραδοσιακού ινδικού ψωμιού naan και το δεύτερο μισό της λέξης sandwich προκύπτει το όνομα του ολοκαίνουργιου και πρώτου ινδικού fast food της πόλης, που μόλις άνοιξε επί της Ερμού. Ολόφρεσκες πίτες naan που ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας σε φούρνο tandoori γεμίζονται με κοτόπουλο σε τρεις συνταγές (tikka, curry, masala) συν μία για χορτοφάγους και διαφορετικά παρελκόμενα, και το naanwich της επιλογής σας καταφτάνει άκρως χορταστικό. Κάποια ορεκτικά και σαλάτες (όπως η green με μαρούλι, κέιλ, αβοκάντο, αγγούρι και σουσάμι) συμπληρώνουν το μικρό μενού, μαζί με λίγες επιλογές σε κυρίως πιάτα της κλασικής ινδικής κουζίνας.

Θα δώσετε την παραγγελία σας στο ταμείο, θα διαλέξετε κάποια μπίρα από την εντυπωσιακή ποικιλία ή ένα δροσιστικό λάσι με μάνγκο και όλα μαζί θα σας έρθουν στο τραπέζι. Μην περιοριστείτε στο ισόγειο: η σκάλα οδηγεί στην άνετη σάλα του πρώτου ορόφου κι από εκεί σε δύο εξωτερικές βεράντες με απολαυστική θέα στην Ακρόπολη.

Naanwich: Ινδικό σουβλάκι έχετε δοκιμάσει; - εικόνα 1
Naanwich: Ινδικό σουβλάκι έχετε δοκιμάσει; - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Naanwich

Ερμού 115, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.