Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef»

Το μεγαλύτερο ινδικό εστιατόριο της πόλης μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Συγγρού.

Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef»

Το μεγαλύτερο ινδικό εστιατόριο της πόλης μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Συγγρού.

Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef» - εικόνα 1

Δεν έχει πολλές μέρες που το «Ιndian Chef», το οποίο ξεκίνησε την ιστορία του σε ένα μικρό χώρο απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, για να αποκτήσει στη συνέχεια ένα αδερφάκι, το «Royal Indian Chef» στην ίδια γειτονιά, μεταφέρθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, κι ήδη τραβάει τα βλέμματα. Στη νέα του έδρα, σε απόσταση αναπνοής από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ, εκτός του ότι αντί για παραδοσιακό προτίμησε πιο μοντέρνο look, άνετα διεκδικεί τον τίτλο του πιο μεγάλου ινδικού εστιατορίου της πόλης.

Ανοιχτόχρωμο ξύλο, peacock καναπέδες, σχοινένια και μεταλλικά φωτιστικά καθώς και λιτές ταπετσαρίες δίνουν τον τόνο στη σάλα, κοτόπουλο tikka, chana masala, αρνί vindaloo και πίτες naan βγαίνουν και στον εξωτερικό χώρο, ενώ η ήδη αγαπητή συνταγή διανθίζεται και με κάποια καινούργια στοιχεία, όπως τα φαλάφελ και τα μπέργκερ με ινδικό χρώμα. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Indian Chef

Λεωφ. Συγγρού 55, Φιξ
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.