Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove»

Ο Σεπτέμβριος στο πολυτελές κρητικό resort μπαίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον bubbly master class κι ένα δείπνο με guest τον Ιταλό executive chef του οίκου Moët & Chandon.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove»

Ο Σεπτέμβριος στο πολυτελές κρητικό resort μπαίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον bubbly master class κι ένα δείπνο με guest τον Ιταλό executive chef του οίκου Moët & Chandon.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove» - εικόνα 1
O executive chef της Μοet & Chandon Marco Fadiga

Στην εμβληματική Dom Pérignon αφιερώνεται η Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο «Daios Cove Luxury Resort & Villas» στην Κρήτη. Η γεμάτη πολύτιμες φυσαλίδες βραδιά στο πολυτελές resort του Αγίου Νικολάου θα ξεκινήσει με ένα master class, μέσω του οποίου ο καταξιωμένος σομελιέ και πρέσβης της Moët & Chandon στην Ελλάδα Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά της vintage σαμπάνιας.

Στο ξεχωριστό δείπνο που θα ακολουθήσει ο εδώ και δύο χρόνια executive chef του οίκου Moët & Chandon Marco Fadiga, σε συνεργασία με τον executive chef του «Daios Cove» Στέφανο Λαυρενίδη και τον σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο «Οcean Restaurant» Δήμο Μπαλόπουλο, θα δημιουργήσουν τα πιάτα που θα «ζευγαρώσουν» με τις φινετσάτες σαμπάνιες διαφορετικών εσοδειών που θα δοκιμαστούν, βάζοντας δίπλα στις Dom Pérignon vintage 2009, 2006 και 2004, καθώς και στην Dom Pérignon P2 2000, σιτσιλιάνικη «γρανίτα» με αμύγδαλο και χαβιάρι, αστακό με ανανά και κίτρινο κάρι, μπαρμπούνι με αφρό μαύρης τρούφας και σορμπέ από όσμανθο.

Το κόστος συμμετοχής στα Dom Pérignon Masterclass & Dinner είναι 279€ / άτομο.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove» - εικόνα 2
O Στέφανος Λαυρενίδης και o Δήμος Μπαλόπουλος

i Daios Cove Luxury Resort and Villas | Άγιος Νικόλαος, Κρήτη | 2841062600 | www.daioscove.com | info@daioscove.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"