To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας

Τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα και κουζίνα στο πνεύμα του Slow Food σε ένα από τα πιο νόστιμα μυστικά των Βριλησσίων.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας

Τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα και κουζίνα στο πνεύμα του Slow Food σε ένα από τα πιο νόστιμα μυστικά των Βριλησσίων.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 1

Ακριβώς πάνω στην καταπράσινη Πλατεία Ελευθερίας, το Mammoth slow food με τα τραπεζάκια του κάτω από τα δέντρα είναι ένα από τα μυστικά των Βριλησσίων, καθώς οι locals το επιλέγουν ακόμη και για το καθημερινό γεύμα τους κι εγγυημένο σπιτικό take away ή delivery (σε μεγάλο εύρος των βορείων προαστίων).

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 2

Στο χώρο που έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτονας Bela Louloudaki και θυμίζει ιταλικό ντιζάιν της δεκαετίας του ’70, η πληθώρα χρωμάτων σε εντυπωσιακούς συνδυασμούς φτιάχνει ένα περιβάλλον δυναμικό κι ευχάριστο, ιδανικό για χαλαρά, προσιτά και προπαντώς νόστιμα γεύματα με φίλους ή την οικογένεια. Η κουζίνα ασπάζεται το πνεύμα του κινήματος slow food και ψάχνει τις καλές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς ανά την Ελλάδα.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 3

Το μενού βασίζεται σε έναν εκλεκτικό συνδυασμό πιάτων που ταξιδεύουν από την ελληνική παράδοση μέχρι τα σύγχρονα μονοπάτια της κουζίνας του κόσμου, με επιλογές όπως χταπόδι με κρασί και μέλι σε φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, σολομό ψητό με μέλι σε σαλάτα φακής με βιολογική κινόα, μπιφτέκι φακής και λαχανικών με ρύζι μπασμάτι αλλά και ποικιλία σε special burgers, power salads και χειροποιήτες πίτες ημέρας. Σύντομα το Mammoth θα ανοίγει από το πρωί με καφέ κι επιλογές για πρωινό, brunch αλλά και κοκτέιλ.

Θέτιδος 1, Πλατεία Ελευθερίας, Βριλήσσια, 2106131180, www.mammoth-slow-food.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Mammoth slow food

Θέτιδος 1, Βριλήσσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.