Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

«MYTHOS BY DIVANI»

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη - εικόνα 1

Δωδεκανησιακή κακαβιά και ασιατικά dumplings με θαλασσινά, θαλασσινά ριζότι και ζυμαρικά και μυλοκόπι σοτέ με κρέμα κουνουπιδιού παρά θίν’ αλός, σε ένα πολύ γοητευτικό σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας απέναντι από το ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace & Thalassο»: το εστιατόριο «Mythos by Divani» απλώνει για άλλη μια χρονιά τα τραπέζια του στην προβλήτα ούτως ώστε να τρως σε ατμόσφαιρα ευχάριστης πολυτέλειας, με το κυματάκι να σκάει μυοχαλαρωτικά δίπλα σου. Εκεί, στο team της κουζίνας, κι ο Σάββας Ληχανίδης, που έφτασε μέχρι την τελική τετράδα του φετινού Masterchef.

«Μalabar» & «Patio»

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη - εικόνα 2

Σε ρυθμό καλοκαιριού και το κοσμοπολίτικο «The Margi». Το μεν «Malabar», το επίσημο opening party του οποίου είναι αυτή την Πέμπτη 24/5, έχει πιάσει το γνωστό ζηλευτό πόστο πλάι στην πισίνα και τις ασημοπράσινες ελιές αποκαλύπτοντας τη θερινή όψη της κουζίνας του. Το δε «Patio», βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο για τις επιδόσεις του, έχει επιστρέψει στην εσωτερική, βαμμένη στα χρώματα της τερακότας αυλή, με τον Παναγιώτη Γιακαλή να προτείνει και φέτος δύο διαφορετικά menu degustation, το ένα ελληνότροπο με πιάτα που τείνουν να γίνουν classics –όπως η μους αχινού και ο μπακαλιάρος με αβγολέμονο μάραθου– και το άλλο μεσογειακών αποχρώσεων, με καινούργιες εμπνεύσεις του σεφ.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.