Το «Giacomo»... διπλό

Tώρα που το πολύ καλό ιταλικό εστιατόριο επεκτάθηκε στο διπλανό χώρο, τα πιάτα του Θάνου Κουλτούκη έχουν μεγαλύτερο πεδίο δράσης.

Το «Giacomo»... διπλό

Με το που άνοιξε στην κηφισιώτικη οδού Λεβίδου απέκτησε πιστούς και καθόλου άδικα· το «Giacomo» έχει κλασική αρχοντιά και ως προς την κουζίνα του είναι από τα πιο συνεπή ιταλικά της πόλης. Τώρα που επεκτάθηκε και στο διπλανό χώρο, όπου βρίσκαμε άλλοτε το «Bellini», απέκτησε μια κομψή, δεύτερη, εξίσου κομψή σάλα με πολυελαίους, καθρέπτες, λευκοστρωμένα τραπέζια και πιο έντονη της αίσθηση της τραπεζαρίας.

Το «Giacomo»... διπλό - εικόνα 1

Έτσι τα πιάτα του Θάνου Κουλτούκη –η φανταστική, έξτρα δροσερή caprese που... μοντερνίζει με ένα λεπτό ζελέ ντομάτας και μοσχοβολάει βασιλικό ή τα al dente ζυμαρικά όπως η κλασική μακαρονάδα caccio e pepe και τα conchiglioni με ραγού από κουνέλι, ιταλικό comfort food που σε ζεστάίνει εκ των έσω– έχουν πλέον μεγαλύτερο πεδίο δράσης, ενώ ο αρχικός χώρος, που έχει γοητευτική αύρα μπιστρό, παίζει πιο άνετα (και) στο κομμάτι του ποτού, δίνοντας περισσότερο αέρα στο μπαρ.

Περισσότερες πληροφορίες

Giacomo

Λεβίδου 11, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.