Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα

Το θαλασσινό εστιατόριο που ξεκίνησε από την Νάουσα της Πάρου έχει πλέον δύο έδρες στην πόλη και μια καινούργια, απρόσμενη Bolognese.

Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα

Το θαλασσινό εστιατόριο που ξεκίνησε από την Νάουσα της Πάρου έχει πλέον δύο έδρες στην πόλη και μια καινούργια, απρόσμενη Bolognese.

Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα - εικόνα 1

Το «BlueFish» του σεφ Γιώργου Οικονομίδη, το οποίο έκανε ήδη επιτυχημένη καριέρα στη Νάουσα της Πάρου προτού ανοίξει σε ένα πραγματικά προνομιακό πόστο στη Βουλιαγμένη, μόλις απέκτησε μια δεύτερη αθηναϊκή έδρα στην Πλάκα. Στα νότια τετ-α-τετ με το γαλάζιο, στο κέντρο με την αρχαία αγορά: το εστιατόριο της οδού Καλογριώνη, σ’ ένα μοντέρνο σκηνικό με νησιώτικες αναφορές και χαρακτηριστικό στοιχείο την λευκοβαμμένη πέτρα, η ανοιχτή κουζίνα –που έχει κι εκείνη την robata της– κρατά το ίδιο μαγειρικό στιλ, όπερ σημαίνει μια σειρά από θαλασσο-εμπνευσμένα πιάτα με μεσογειακά και ιαπωνικά στοιχεία. Ανάμεσά τους λαβράκι μαριναρισμένο σε τζίντζερ, χυμό λεμονιού και μαγιονέζα με πιπεριές jalapeños, μπακαλιάρος tempura με αγιολί παντζαριού, τσιπούρα φρικασέ με σπανάκι, μαρούλι και αβγολέμονο, αλλά και μια tuna Bolognese που έκανε το ντεμπούτο της αυτές τις ημέρες κι έχουμε σκοπό να τη δοκιμάσουμε άμεσα.

Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

BlueFish

Λεωφ. Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.