Φουλ μαύρης τρούφας στο «Mayor»

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης δημιουργεί ένα ειδικό high end μενού ποτισμένο με το άρωμα του ευγενούς μανιταριού.

Φουλ μαύρης τρούφας στο «Mayor»

Μια πιο γαστρονομική πλευρά του «Mayor» θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι κλείσουν τραπέζι στον all day χώρο του Κολωνακίου την Πέμπτη 15/2. Ο σύμβουλος σεφ του εστιατορίου Γιώργος Στυλιανουδάκης έχει ετοιμάσει ένα μενού με απόλυτη πρωταγωνίστρια τη μαύρη τρούφα. Τέσσερα διαφορετικά είδη του ευγενούς μανιταριού (brumale, melanosporum, uncinatum και mesentericum από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελλάδα) κεντούν το ιδιότυπο άρωμά τους σε σπαράγγια σχάρας με αβγό ποσέ­, σε φουαγκρά σοτέ με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ, σε σιγοψημένο λαβράκι και σε αρνί με βασιλομανίταρα και αγκινάρες. Όσο για το επιδόρπιο, είναι τάρτα μήλου με μέλι μαύρης τρούφας και παγωτό βανίλια. Το κόστος του δείπνου είναι € 80 ανά άτομο μαζί με wine pairing.

Περισσότερες πληροφορίες

Mayor

Πλ. Φιλ. Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.