Δήμος Σαμουράκης καλεί Άνταμ Κοντοβά

Δύο ταλαντούχοι νεαροί σεφ εν τη ενώσει στο πρώτο για την τρέχουσα σεζόν 4 hands dinner menu του «2 Μαζί».

Δήμος Σαμουράκης καλεί Άνταμ Κοντοβά

Δύο ταλαντούχοι νεαροί σεφ εν τη ενώσει στο πρώτο για την τρέχουσα σεζόν 4 hands dinner menu του «2 Μαζί».

Δήμος Σαμουράκης καλεί Άνταμ Κοντοβά - εικόνα 1
Ο Δήμος Σαμουράκης (αριστερά) και ο Άνταμ Κοντοβάς

Oι μαγειρικές συμπράξεις επιστρέφουν στο «2 Mαζί» του Ηλία Γώγου με τον καινούργιο σεφ του εστιατορίου Δήμο Σαμουράκη να μοιράζεται μόνο για μια ημέρα, την Τετάρτη 29/11, την κουζίνα με τον Άνταμ Κοντοβά (βλ. «Mylos» στη Σαντορίνη). Στο μενού της βραδιάς (€ 55 ανά άτομο) στο οποίο οι δυο νεαροί σεφ ανταλλάσσουν μαγειρικές πάσες, ο guest chef κάνει την αρχή με ένα συνδυασμό στρειδιού, ταπιόκας και kombu, καθώς και με σκουμπρί με ταραμά, προσούτο και φαγόπυρο κι ο… resident παίρνει τη σκυτάλη με γλυκάδια, κουνουπίδι και τραγανά εσαλότ. Η συνέχεια παρακάτω:

4 Hands Dinner Menu

Στρείδι/Ταπιόκα/Kombu (Κοντοβάς)
Σκουμπρί/Ταραμάς/Προσούτο/Φαγόπυρος (Κοντοβάς)
Γλυκάδια/Κουνουπίδι/Crispy Εσαλότ (Σαμουράκης)
Μπακαλιάρος/Ενταμάμε/Αχινός/Άγρια Χόρτα (Κοντοβάς)
Ουρά Μόσχου/Polenta/Pok Choi (Σαμουράκης)
Κρέμα καρύδα/Σπανάκι/Lime Meringue (Σαμουράκης)

Περισσότερες πληροφορίες

2Μαζί

Νίκης 48, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.