Το «2 Μαζί» σε δυο ταμπλό

Αλλαγές και φρέσκα νέα για το εστιατόριο του Ηλία Γώγου που απ’ ό,τι φαίνεται, εκτός από ταξιδιωτική διακοσμητική θεματική, έχει και την ανάλογη διάθεση.

Το «2 Μαζί» σε δυο ταμπλό

Αλλαγές και φρέσκα νέα για το εστιατόριο του Ηλία Γώγου στην οδό Νίκης, που απ’ ό,τι φαίνεται, εκτός από ταξιδιωτική διακοσμητική θεματική, έχει και την ανάλογη διάθεση. Να ξεκινήσουμε από το ότι την κουζίνα του ανέλαβε μόλις ο πολύ καλός Δήμος Σαμουράκης^ το καινούργιο μενού θα μας συστηθεί, πάντα σε μοντέρνα ελληνικό στιλ, σε μερικές ημέρες. Η συνέχεια δίνεται καμιά τετρακοσαριά χιλιόμετρα από την Αθήνα, στα Γιάννενα, κάνει πρεμιέρα ένα λίγο διαφορετικό πρόσωπο του «2 Μαζί», στον ατμοσφαιρικό χώρο που φιλοξενούσε παλιότερα το wine bar «Σύγκλητος» (Ζυγομάλλη 5 & Πυρσινέλλα 8, 2651079449). Εκεί ετοιμάζει κλασικότροπη κουζίνα που αξιοποιεί πολλά υλικά της ευρύτερης περιοχής, πράγμα που πρακτικά σημαίνει σαλιγκάρια στιφάδο με φασόλια Πρεσπών και βατραχοπόδαρα πανέ με φάβα, αλλά και φιλέτα Ροσίνι, πιπεράτα ή με σάλτσα μπεαρνέζ, αγριογούρουνο με κυδώνια και άλλα χειμωνιάτικα.

Περισσότερες πληροφορίες

2Μαζί

Νίκης 48, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.