«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι

Τις επόμενες μέρες στο κέντρο της πόλης θα μας συστηθεί ένα καινούργιο τσιπουράδικο και μαζί του μια φρέσκια θαλασσινή ιδέα.

«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι

Τις επόμενες μέρες στο κέντρο της πόλης θα μας συστηθεί ένα καινούργιο τσιπουράδικο και μαζί του μια φρέσκια θαλασσινή ιδέα.

«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι - εικόνα 1

Ο παππούς του διατηρούσε πριν από αρκετά χρόνια ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο στον Βόλο. Ο Ζήσης Παπαζήσης αποφάσισε να φτιάξει τη δική του σύγχρονη εκδοχή στο κέντρο της Αθήνας. Το λευκό, μίνιμαλ «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι», που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες κοντά στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, αγαπάει τα αποστάγματα, τους θαλασσινούς μεζέδες, το ψιλό ψαράκι και τις θαλασσινές μακαρονάδες. Εκτός από το να καθίσεις για ένα τσίπουρο παρέα με κοπανιστή και φάβα, χταπόδι ξιδάτο, όστρακα, μύδια αχνιστά και σαγανάκι και άλλα πολλά, θα μπορείς να ακολουθήσεις και μια άλλη οδό: από την κουζίνα που θα δεις μπαίνοντας στο αριστερό σου χέρι θα παίρνεις στο χωνάκι αθερίνα, γαύρο, γαριδάκι και καλαμάρι to go! Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το επισκεφτούμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι

Αθηναΐδος 3, κέντρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.