Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί»

Έρχεται καλεσμένος του σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζου και από κοινού δημιουργούν το ειδικό μενού της Τρίτης 21/2.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί»

Έρχεται καλεσμένος του σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζου και από κοινού δημιουργούν το ειδικό μενού της Τρίτης 21/2.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί» - εικόνα 1
Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης

Την σύγχρονη ελληνική κουζίνα του Γιώργου Στυλιανουδάκη, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο στην «Avli» στο Ρέθυμνο όσο και στο «Κensho» του ομώνυμου ξενοδοχείου στη Μύκονο (και τα δύο απέσπασαν Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2017) θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στο «2Μαζί» την Τρίτη 21/2 που συνεχίζει τις γευστικές του συμπράξεις. Ο σεφ του εστιατορίου Χάρης Νικολούζος και ο καλεσμένος του δημιουργούν από κοινού ένα μενού με δημιουργικές αποχρώσεις και χρώματα/υλικά Κρήτης και Κέρκυρας, τα πιάτα του οποίου μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

4 hands dinner menu
Snacks: πέτρα γραβιέρας με τρούφα/ντοματοκεφτέδες
Λαβράκι ταρτάρ σε γκασπάτσο τζατζίκι με περγαμόντο, αγγούρι και γρανίτα ροδόνερο
Αβγό με χόρτα και μπουγιόν ανθόγαλου
Μπακαλιάρος πλακί σε κρούστα φουντουκιού με πουρέ πλακί, τοματίνια κονφί και σάλτσα μπουρδέτο
Αρνί αγκιναράτο
Γαστρίν
Mignardises
Υγρό λουκούμι τριαντάφυλλο

Περισσότερες πληροφορίες

2Μαζί

Νίκης 48, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.