Μια «Μπλε αλεπού» εθεάθη στη Λεωφόρο Κηφισίας

Καινούργιος χώρος με χαρακτήρα bar-restaurant κι αγάπη για το κρέας, από τον Κώστα Παπαντώνη.

Μια «Μπλε αλεπού» εθεάθη στη Λεωφόρο Κηφισίας

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα του Κώστα Παπαντώνη μετά το «Prime Grill» του Νέου Ψυχικού, που έκλεισε πρόσφατα τον κύκλο του, λέγεται «Μπλε Αλεπού-Παπαντώνης» και μόλις άνοιξε τις πόρτες του πάνω στην Κηφισίας. Με χαρακτήρα bar-restaurant κι έμφαση στο κρασί, με αρκετές ελληνικές και ξένες ετικέτες στο οινικό του ρεπερτόριο, φωτεινό, με λιτές διακοσμητικές γραμμές, κόκκινους καναπέδες, μια εικόνα του tube της Baker Street στον τοίχο, ξύλο, μέταλλο και το χαρακτηριστικό κόκκινο τουβλάκι στον τοίχο να του δίνει βιομηχανικό αέρα, ακολουθεί κι εκείνο την οδό της κρεατοφαγίας, που σταμπάρει στον κατάλογο κεφτεδάκια, συκώτι, χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, σταβλίσιες μπριζόλες και φιλέτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λείπουν κάποιες θαλασσινές ιδέες ή ζυμαρικά. Λειτουργεί καθημερινά βράδυ και τα σαββατοκύριακα και το μεσημέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπλε Αλεπού

Λεωφ. Κηφισίας 158 & Θωμά Οικονόμου 2, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.