«iFeel» στου Ψυρρή

Ένας νέος, προσεγμένος all-day χώρος σερβίρει ελληνομεσογειακά tapas κάτω από τις τέσσερις σουίτες του καινούργιου «Andronis Αthens» στο ιστορικό κέντρο.

«iFeel» στου Ψυρρή

Το «iFeel», η ποιοτική boulangerie του ομίλου «Andronis» στη Σαντορίνη, έχει εδώ και λίγο καιρό ένα all-day αθηναϊκό αδερφάκι στην οδό Καραϊσκάκη στου Ψυρρή, κάτω ακριβώς από τις τέσσερις σουίτες του επίσης ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου «Andronis Athens». Εξωστρεφές, διακοσμημένο σε μοντέρνο βιομηχανικό ύφος μοιάζει όπως το βλέπεις με θεατρική σκήνη –συμβάλλουν σ’ αυτό οι «κουρτίνες» από μαύρα σχοινιά στις δυο του άκρες–, στήνει μίνιμαλ μεταλλικά τραπέζια στο πεζοδρόμιο, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον καφέ, σερβίρει πρωινό (μπουφές και αλα καρτ), ιδιαίτερα σάντουιτς και γλυκά, για να συνεχίσει με κρασί, ποτό και ελληνο-μεσογειακά tapas. Το concept είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, και μέλει να εξελιχθεί. Και στην παρούσα φάση του πάντως, συνιστά μια άλλου τύπου πρόταση για την περιοχή του Ψυρρή.

Περισσότερες πληροφορίες

iFeel

Καραϊσκάκη 33, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.