Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά!

Ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια στην Κηφισιά, αμέσως μετά έκαναν­ την εμφάνισή τους στο Νέο Ψυχικό και τώρα έφτασαν στην… υπερβόρεια Αττική.

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά!

Ολοκαίνουργιο μαγαζί στη Δροσιά από τα «Biftekakia & Souvlakia» που ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια στην Κηφισιά, αμέσως μετά έκαναν­ την εμφάνισή τους στο Νέο Ψυχικό και τώρα έφτασαν στην… υπερβόρεια Αττική.

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά! - εικόνα 1

Το φαγητό κάνει focus στο σουβλάκι: τυλιχτό ή σε ξύλινο σουβλάκι ή σουβλί, με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι αλλά και με κεμπάπ απλό ή καϊσερλί. Όλα χειροποίητα, σερβίρονται πάντα με ψιλοκομμένες αλάδωτες πιτούλες, απλές ή ολικής αλέσεως, με αλάτι και ρίγανη. Μεγάλο σουξέ τα μπιφτεκάκια μοσχαριού ή κοτόπουλου από φρέσκο κιμά με δική τους συνταγή και μυστικά αρτύματα. Καθόλου αμελητέος ο «πρόλογος» με τα πολλά ορεκτικά και τις σαλάτες, αρκετές με υλικά που δηλώνουν ιταλική διάθεση (ρόκα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα κ.λπ.).

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά! - εικόνα 2

Εντυπωσιακά καλαίσθητη η διακόσμηση του μαγαζιού με λευκά τραπέζια και καρέκλες, άπλετο φωτισμό και πολύχρωμα, φρέσκα λαχανικά σε καφάσια –έκρηξη χρώματος στους τοίχους– συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ­μιας σύγχρονης, πολιτισμένης ατμόσφαιρας. Γρήγορο σέρβις, καλές τιμές και delivery από τη μία το μεσημέρι.

Λεωφ. Κηφισίας 202, Νέο Ψυχικό, 2106723900 / Ιλισίων 26, Κηφισιά, 2108001050 / Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά, 2108130005 / www.biftekakiasouvlakia.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Κηφισίας 202, N. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Ιλισίων 26, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.