«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π.

Στο χώρο το παλιού «Aztec», στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το νέο σουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» ψηφίζει big is beautiful και κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π.

Στο χώρο το παλιού «Aztec», στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το νέο σουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» ψηφίζει big is beautiful και κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π. - εικόνα 1

ένας εξωτικός δροσερός κήπος χάρμα οφθαλμών όπου θα λημεριάσετε όλο το καλοκαίρι, μεγάλη και ολόφωτη σάλα, πάρα πολλά τραπεζοκαθίσματα, πολύ προσωπικό –πάντα βρίσκεις τραπέζι και αναμονές στο σερβίρισμα δεν υπάρχουν– και, γενικά, αίσθηση οικεία και χαλαρή, με ψηλά και χαμηλά τραπέζια όπου μπορείς να πιεις από ούζο και τσίπουρο μέχρι κρασί σε ποτήρι, μπίρα ή ποτό, τσιμπολογώντας ό,τι κάνεις κέφι από το μενού

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π. - εικόνα 2

Στον κατάλογο, εκτός από τα αναμενόμενα (τυλιχτά, καλαμάκια, γύρος, σχάρα), θα συναντήσετε και απροσδόκητες σπεσιαλιτέ για το είδος του μαγαζιού: τηγανητές πατάτες με αβγά και σουτζούκι, παστουρμάς με αβγά ή σκέτος αλλά και φιλέτο κοτόπουλου για τους πιο λιτοδίαιτους. Στα συν του μαγαζιού, οι φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, οι αλάδωτες πίτες, οι ωραίες σαλάτες. Ευπρόσδεκτο κέρασμα στο τέλος μια γερή μερίδα λουκουμάδες με αρωματικό μέλι και εξίσου ευπρόσδεκτη η value for money πολιτική του μαγαζιού. Χαριλάου Τρικούπη 156, Ν. Ερυθραία, 2108001040, www.thepeppers.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Peppers

Χαριλάου Τρικούπη 156, Ν. Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.