«La Gratella» και στην Αθήνα

Η ιστορία του άρχισε στο Ναύπλιο πριν από δύο χρόνια^ εδώ και λίγο καιρό το καλαίσθητο, φιλικό ιταλικό εστιατόριο έχει και δεύτερο πόστο, στο Χαλάνδρι.

«La Gratella» και στην Αθήνα

Η ιστορία του άρχισε στο Ναύπλιο πριν από δύο χρόνια^ εδώ και λίγο καιρό το καλαίσθητο, φιλικό ιταλικό εστιατόριο έχει και δεύτερο πόστο, στην Αθήνα. Το «La Gratella» φιλοξενείται στο χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το «Anema e cuore» ανοίγοντας τη δική του βεντάλια συνταγών (μελιτζάνα με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας στο φούρνο, καρμπονάρα, παπαρδέλες με λουκάνικο από τη Νόρτσια, πάστα τρούφας και μανιτάρια πορτσίνι, ριζότι, πίτσες κ.ά.) σε μια ζεστή σάλα με ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι, τουβλάκι, χαριτωμένα καδράκια, φλοράλ, καρό και μονόχρωμα μαξιλαράκια στις καρέκλες, ένα vintage λαχανί ψυγείο και πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες με ιταλικό χρώμα. Κάπου θα δείτε και το εξώφυλλο του «Felicita».

Περισσότερες πληροφορίες

Gratella (La)

25ης Mαρτίου 21 & Ομήρου, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.