«Εnoteca da Salvatore»: Oινο-φιλική Ιταλία

Ένα καινούργιο wine-restaurant, πάντα με ιταλική κουζίνα, δημιούργησε μαζί με δύο φίλους η ομάδα του «Sale Bianco» στην οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα.

«Εnoteca da Salvatore»: Oινο-φιλική Ιταλία

Ένα καινούργιο wine-restaurant ανοίγει τις πόρτες του αυτές τις ημέρες στην οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα. Μοντέρνο, άνετο, το «Εnoteca da Salvatore» που δημιούργησε μαζί με δύο φίλους η ομάδα του «Sale Bianco», που έχει ήδη κλείσει έξι χρόνια στη Μάρκου Μπότσαρη, κινείται όπως και το δημοφιλές αδερφάκι του σε ιταλικό τερέν.

Με επικεφαλής πάντα τον Salvatore Andolina, η κουζίνα είναι πιο εκτενής σε προτάσεις (ποικιλία σε σαλάτες, πίτσες, φρέσκα ζυμαρικά, και έμφαση στα κρεατικά, από ταλιάτα και Bistecca Fiorentina Chianina μέχρι rib eye από Black Angus και Τοmahawk) και σε τετ-α-τετ με μια φιλόξενη μπάρα για κοκτέιλ και, ως enoteca, μεγάλο οινικό ρεπερτόριο: η λίστα φτάνει τις180 ετικέτες από τον ιταλικό, το γαλλικό και τον ελληνικό αμπελώνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Enoteca da Salvatore

Zησιμοπούλου 7, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.