Η μαμά χήνα της Νέας Φιλαδέλφειας

Το «Μama Goose» είναι ένα καινούργιο μοντέρνο μεζεδοπωλείο στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Και δείχνει πολύ χαριτωμένο.

Η μαμά χήνα της Νέας Φιλαδέλφειας

Το «Μama Goose» είναι ένα καινούργιο μοντέρνο μεζεδοπωλείο στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Και δείχνει πολύ χαριτωμένο.

Η μαμά χήνα της Νέας Φιλαδέλφειας - εικόνα 1

Ένα κοπάδι… χήνες γίνονται artworks και κυκλοφορούν στους τοίχους του «Μama Goose» που μόλις άνοιξε στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Μία έχει ζωγραφιστεί στον τοίχο, άλλες φιγουράρουν στα καδράκια... Πέτρα, ένας χτιστός καναπές, μαξιλαράκια από κουρελού στις σε διάφορα χρώματα καρέκλες, πλακάκια από τη Λευκάδα και φτιάχνουν ένα φιλικό, γουστόζικο μικροσύμπαν στο μοντέρνο μεζεδοπωλείο των Άρη Μπάδρα, Στέφανου Νάκα και ο Νάσου Σεφερλή.

Ο τελευταίος, επί της κουζίνας, έχει να προτείνει αβγά μάτια με παστουρμά Θράκης, κρεμμυδόπιτα στο χέρι με βουβαλίσια κρέμα Σερρών, κελέμια Γαλαξιδίου, γουρουνάκι με σάλτσα πορτοκάλι, κόκορα κρασάτο με σιουφιχτά και ξηρό ανθότυρο και άλλα ενδιαφέροντα, που τώρα το καλοκαίρι βγαίνουν έξω στην πρασιά, απέναντι από τα χαμηλά προσφυγικά σπίτια της πλατείας. Περισσότερα για το χώρο και τις γευστικές επιδόσεις του θα σας πούμε σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Mama Goose

Πλ. Κωνσταντινουπόλεως 1, Ν. Φιλαδέλφεια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.