Νέος σεφ στο «Μalvazia»

O Σταμάτης Τσίλιας κρατάει φέτος το τιμόνι της κουζίνας του εστιατορίου στο Ρουφ. Η ρότα, μοντέρνα ελληνική.

Νέος σεφ στο «Μalvazia»

Δεκατρία χρόνια ατμοσφαιρικά και μουσικόφιλα έχει κλείσει το «Μalvazia» στο Ρουφ που για ένα ακόμη καλοκαίρι αποχωρίζεται την γυάλινη οροφή του και γίνεται αυλή. Ο Σταμάτης Τσίλιας κρατάει φέτος το τιμόνι της κουζίνας, που παραμένει μοντέρνα ελληνική, πλέον όμως έχει το δικό του στιλ.

Νέος σεφ στο «Μalvazia» - εικόνα 1

Ανάμεσα στις προτάσεις του θα συναντήσετε κρασοτύρι από την Κω σε φύλλο κρούστας με γλυκό βύσσινο, τη δική του εκδοχή κρεατόπιτας με τραγανό φύλο και «μαγειρευτή» γέμιση», φιλέτο τόνου καπνιστό με σταμναγκάθι, λαδολέμονο δυόσμου και παντζαροσαλάτα με αμύγδαλο κ.α. ενώ μπορείτε κάλλιστα να διαλέξετε το μενού για δύο (με € 23 το άτομο) το οποίο περιλαμβάνει welcome drink, ορεκτικό, σαλάτα, δυο κυρίως πιάτα και γλυκό, όλα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο.

Περισσότερες πληροφορίες

Malvazia

Αγαθημέρου 1, Ρουφ
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.