Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo»

Μια σειρά από ζυθο-γευσιγνωσίες με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες στο επίκεντρο διοργανώνουν στην οδό Κολοκοτρώνη.

Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo»

Μια σειρά από ζυθο-γευσιγνωσίες με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες στο επίκεντρο ξεκινά από αυτή την Κυριακή 19/4.

Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo» - εικόνα 1

Στις ελληνικές μικροζυθοποιίες αφιερώνει τις ανοιξιάτικες Κυριακές του το βιομηχανικού στιλ μπιρο-στέκι του κέντρου. Η αρχή γίνεται στις 19/4 με τη Septem από την Εύβοια, αμέσως μετά έρχεται η Νήσος από την Τήνο (26/4) κι ακολουθούν οι Delphi και Marea από τη Χαλκίδα (3/5) και η Voreia από τις Σέρρες (10/5). Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν η σαντορινιά Volcan (17/5), η κερκυραϊκή Corfu (24/5), η Ζέος από το Άργος (31/5) και η Chios (7/6). To ραντεβού με τους παραγωγούς και τις ζυθο-κολεξιόν τους είναι στις 8.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.