To «Κουκουνάρι» στο Χολαργό

Ένας πολυσυλλεκτικός, casual, all-day χώρος πάνω στη Λεωφόρο Μεσογείων με σύγχρονο χαρακτήρα.

To «Κουκουνάρι» στο Χολαργό

Ένας πολυσυλλεκτικός, casual, all-day χώρος πάνω στη Λεωφόρο Μεσογείων με σύγχρονο χαρακτήρα.

To «Κουκουνάρι» στο Χολαργό - εικόνα 1

Το «Κουκουνάρι» είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου για τους κατοίκους του Χολαργού. Παράλληλα είναι και ένα από τα ελάχιστα εστιατόρια που φιλοξενεί η Λεωφ. Μεσογείων, το οποίο ξεφεύγει από τη λογική του πολυσυλλεκτικού και του casual all day. Το περιβάλλον εσωτερικά είναι φωτεινό και ευχάριστο με μια μεγάλη τζαμαρία που βλέπει στη Μεσογείων αλλά χωρίς ο θόρυβος της λεωφόρου να ενοχλεί τους θαμώνες. Σε ό,τι αφορά το menu η πρώτη εικόνα είναι ελκυστική. Η σχάρα με μια επαρκείς προτάσεις κρεατικών σε συνδυασμό με σαλάτες μπορεί από μόνη της να καλύψει τις απαιτήσεις του πελάτη. Παράλληλα και σε επίπεδο ορεκτικών η παλέτα των γεύσεων διακρίνεται για την ευρύτητα των πιάτων που προτείνει – βρήκα ενδιαφέροντα τα τσιγαριστά άγρια χόρτα και το σαγανάκι με ταλαγάνι και φύλλο κανταΐφι. Η εικόνα συμπληρώνεται από ένα μικρό αριθμό πιο σύνθετων κυρίως όπως το κοκοράκι φρικασέ με άγρια χόρτα σπανάκι και μυρώνια ή το χοιρινό ρολό πανσέτας με πέστο αρωματικών, σάλτσα σόγιας, καραμέλα και δαμάσκηνα. Ενδιαφέρουσα είναι και η σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, το αργοψημένο στη γάστρα για οκτώ ώρες χοιρινό κότσι. Για φίλους των επιδορπίων τόσο το πολίτικο εκμέκ με παγωτό καϊμάκι όσο και η μους σοκολάτας είναι δύο καλές προτάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Κουκουνάρι

Λεωφ. Μεσογείων 262, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.