«Το Kreas»: Ταράτσα για φίλημα

Xάμπουργκερ, χοιρινά φιλετάκια λαιμού, prime ribs και μπόλικο χρώμα στα ψηλά πατώματα των Άνω Πετραλώνων.

«Το Kreas»: Ταράτσα για φίλημα

Xάμπουργκερ, χοιρινά φιλετάκια λαιμού, prime ribs και μπόλικο χρώμα στα ψηλά πατώματα των Άνω Πετραλώνων.

«Το Kreas»: Ταράτσα για φίλημα - εικόνα 1

Δεν είναι πολύς καιρός που τα Άνω Πετράλωνα έχουν το κρεατο-στέκι τους. Και είναι και στιλάτο. Το «Κreas» άνοιξε στις αρχές του καλοκαιριού έχοντας την όμορφη ταράτσα ως πρώτο ατού –που δεν είναι και συχνό φαινόμενο στην περιοχή–, με καρέκλες σε χαρούμενα χρώματα, άνετα καναπεδάκια, γλομπάκια και μπόλικες γλάστρες, και ως δεύτερο το φούρνο Josper, ο οποίος ανεβάζει level στο ψήσιμο.
Ξεκίνησα με μια πλούσια και ισορροπημένη πράσινη σαλάτα με σταφύλι, κατσικίσιο τυρί, ηλιόσπορους και ντρέσινγκ με πετιμέζι, στεγνο-τηγανισμένα μπουρεκάκια με παστουρμά και κασέρι, ενώ το τηγάνι επιβεβαίωσαν και τα στικ κολοκυθιού, παρότι το ντιπ με κατσικίσιο τυρί και πελτέ μπορώ να πω ότι τα βάραινε – νομίζω ότι κάτι πιο δροσερό θα τους ταίριαζε καλύτερα. Τα αβγά μάτια με τραγανά πατατάκια, σύγκλινο και πιπεριές ήταν πληθωρική βόμβα νοστιμιάς, το hanger steak ήρθε ψημένο όπως το ζήτησα, αλλά θα επιστήσω την προσοχή σας και στο συκώτι, έξτρα τρυφερό, με τα καραμελωμένα κρεμμύδια να του προσθέτουν μια γλυκιά νότα.

Δημοφώντος 96, Πετράλωνα, 2103247028. Τιμή: € 23-26.

Περισσότερες πληροφορίες

To Kreas

Δημοφώντος 96, Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.