Ο λόγος στο «Kreas»

Σε ένα παλιό σπίτι των Πετραλώνων μετακόμισαν μπιφτέκια, χάμπουργκερ, χοιρινά φιλετάκια και πικάνιες.

Ο λόγος στο «Kreas»

Σε ένα παλιό σπίτι των Πετραλώνων (του 1937) στην οδό Δημοφώντος, μετακόμισαν μπιφτέκια, χάμπουργκερ, χοιρινά φιλετάκια λαιμού, prime ribs και πικάνιες. Αμερικάνικα και ισπανικά κρέατα ψήνονται σε φούρνο josper σε αυτό το πρωτεϊνούχο στέκι, το όνομα του οποίου –«Το Kreas»– μαρτυράει από την αρχή τις προθέσεις του. Μπορεί το ένστικτο της κρεατοφαγίας να μετράει αιώνες, ο χώρος όμως είναι πολύ σύγχρονος, βιομηχανικής αισθητικής, με καλόγουστες λεπτομέρειες. Και από τη στιγμή που διάλεξε το καλοκαίρι για να κάνει ντεμπούτο, έχει ήδη έτοιμα ταράτσα και αυλή. Περισσότερα μόλις το γνωρίσουμε καλύτερα.

Περισσότερες πληροφορίες

To Kreas

Δημοφώντος 96, Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.