To «Δράμι» έγινε... διπλό

To γνωστό μεζεδοπωλείο της Αγίας Βαρβάρας μόλις απέκτησε δεύτερη έδρα, εξίσου νοσταλγική, στην Γλυφάδα.

To «Δράμι» έγινε... διπλό

Πρωτοεμφανίστηκε το 2005 στην Αγία Βαρβάρα, έχοντας μια από τις πιο πειστικές σκηνογραφίες μπακαλο-μεζεδοπωλείου που έχουμε δει. Τώρα το «Δράμι», έχοντας ενδιαμέσως σερβίρει πολλές παρτίδες μεζέδες πάνω σε τραπέζια στρωμένα με φύλλο λαμαρίνας από κονσέρβες της ΖΑΝΑΕ, αποκτά μια δεύτερη έδρα στη Γλυφάδα, αεράτη και φωτεινή, που ρίχνει κι άλλη νοσταλγία στη ζυγαριά –βλ. άπειρα βαζάκια και μπουκαλάκια στα ράφια, ποτιστήρια που κρέμονται από το ταβάνι, γλαστράκια με μυριστικά, λαδόκολλα στα τραπέζια... Το γευστικό στιλ είναι το ίδιο, όπερ σημαίνει μποχτσαδάκια, γκιουζλεμέδες, φωλιά κοτόπουλου με καπνιστό τυρί, πανσετάκια κ.α. πολλά. Περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Δράμι

Σίφνου 4 & Χανίων 47, Αγία Βαρβάρα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Δράμι

Φιλικής Εταιρείας & Λαοδίκης 22, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.