Dada's

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του...

Dada's

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του...

Dada's - εικόνα 1

Κάθε άλλο παρά τοπικής εμβέλειας είναι το νεοαφιχθέν «Dada’s», αφού το όνομά του είναι ήδη «πρέπει» στις ατζέντες της νεολαίας των βορειοανατολικών προαστίων. Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του. Η πρώτη, με τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και το ντιζαϊνάτο ελάφι που δεσπόζει πάνω από το τζάκι, είναι πιο ήσυχη. Στη δεύτερη, με τη «σέρα» και την μπάρα, ο ρυθμός και τα vibes της καλοπέρασης ανεβαίνουν. Το μενού είναι μοντέρνο, με πολλές ερεθιστικές ιδέες. Καλύτερη όλων η γευστικότατη πικάνια Αργεντινής, με αέρινες πατάτες τηγανητές και σος μπεαρνέζ που της πήγαινε πολύ. Στο burger ευχαριστήθηκα το ψωμί και την BBQ sauce, αλλά θα ήθελα το… κυρίως θέμα πιο ζουμερό και νόστιμο. Συμπαθέστατα τα ραβιόλια με κρέμα αστακού και σάλτσα σολομού-γαρίδας, όπως και οι bomboloni, αφράτοι λουκουμάδες με χαλούμι και σάλτσα ντομάτας (όχι τόσο πικάντικη). Η μεγάλη μου αγάπη, ωστόσο, ήταν τα Chan hai rolls, με χοντρό φύλλο, γεμιστά με κιμά και πικάντικη μαρμελάδα πιπεριάς. Η σαλάτα με σπανάκι, (όχι και τόσο) τραγανή πάπια, κουκουνάρια και hoisin sauce είναι ωραία ιδέα, όμως χρειάζεται δέσιμο. Από τα γλυκά, δαγκωτό στην chocolate mocha tart με την τριμμένη βάφλα, OK στο σουφλέ, αλλά το σπασμένο μιλφέιγ χρειάζεται ραφινάρισμα. Το «Dada’s» ανοίγει από το πρωί για καφέ και σνακ. (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Νέα Πεντέλη, 2108104672.)

Περισσότερες πληροφορίες

Dada’s

Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Ν. Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.