Ένας «Λόρδος» στην πλατεία

H ευγενειά του κρατάει... μεζέ: σπετζοφάι, κεφτεδάκια, τηγανιές, κι άλλα πολλά.

Ένας «Λόρδος» στην πλατεία

O πρώτος «Λόρδος» ήταν, κι ακόμη είναι, εικοσιτετραώρος: από τον περασμένο Μάρτιο σερβίρει καφέ, hot dogs, burgers και πίτσες, στη συμβολή Φορμίωνος και Φιλολάου. Ο δεύτερος, σε κοντινή απόσταση, που ξεκίνησε το φετινό χειμώνα είναι… «Λόρδος mezedaki». Πάνω στην πλατεία Καισαριανής, βαμμένος στα ίδια χρώματα με το «αδερφό» μαγαζί, με πιο παρεϊστικο, νεοπαραδοσιακό στιλ, προτιμάει τους μεζέδες: στην κουζίνα ετοιμάζουν τηγανιές, ντοματοκεφτέδες, ρολάκια μελιτζάνας με μπέικον και καπνιστό τυρί, σουτζουκάκια, αλλά και πολλά ψαρομεζεδάκια για το ούζο σου.

Περισσότερες πληροφορίες

Mezedaki By Λόρδος

Πλ. Αναγεννήσεως 3, Καισαριανή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.