Eurovision 2024: 8η η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού

Σαρώνει στα παγκόσμια charts με το "ZARI" η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Μαρίνα Σαττι

Η Μαρίνα Σάττι σαρώνει στα παγκόσμια και ευρωπαϊκά charts με το "ZARI”, το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και κατέλαβε την 11η θέση ανάμεσα σε 37 χώρες. Μάλιστα, στο λεγόμενο televoting που αφορά τις ψήφους του κοινού βρέθηκε στην 8η θέση, την καλύτερη θέση που κατέκτησε η Ελλάδα την τελευταία δεκαετία στο διαγωνισμό.

Διαβάστε Επίσης

Η πορεία του "ZARI” στα ευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια charts είναι εντυπωσιακή: το τριπλά πλατινένιο πλέον single στην Ελλάδα που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο48 του παγκοσμίου Viral Chart του Spotify, ενώ καταλαμβάνει σημαντικές θέσεις και στα Ευρωπαϊκά charts.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το Νο1 της Ελλάδας η Μαρίνα Σάττι εμφανίζεται στα παρακάτω Spotify Top200 Charts: #17 Λιθουανία, #23 Λετονία, #23 Εσθονία, #35 Βέλγιο, #50 Ελβετία, #51 Λουξεμβούργο, #67 Σουηδία, #67 Φινλανδία, #78 Αυστρία, #79 Ισλανδία, #85 Ολλανδία,  #94 Βουλγαρία, #135 Γερμανία, #141 Νορβηγία, #144 Ουκρανία,  #168 Πολωνία, #183 Ισπανία, ενώ, το συναντάμε και στα εξής Spotify Top200 Viral Charts: #3 Κύπρος, #10 Λιθουανία, #12 Ισπανία, #13 Ιταλία, #16 Ολλανδία, #17 Βέλγιο, #17 Ρουμανία, #18 Βουλγαρία, #19 Τσεχία, #19 Πολωνία, #23 Αυστρία, #23 Τουρκία, #23 Ελβετία, #26 Ισλανδία, #27 Ηνωμένο Βασίλειο, #27 Φινλανδία, #29 Δανία, #29 Σουηδία, #30 Εσθονία, #32 Νορβηγία, #35 Λετονία, #37 Ιρλανδία, #38 Γερμανία, #50 Ουγγαρία, #51 Ουκρανία, #55 Λουξεμβούργο

Την Τετάρτη 15 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι αναμένεται να κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο της E.P. με τίτλο "P.O.P.”,  το οποίο θα περιλαμβάνει τραγούδια "έκπληξη". Μπορείτε να κάνετε pre-save το EP "P.O.P.” εδώ

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sold out ο Slimane στο Παλλάς: Ανοίγει προπώληση για δεύτερη παράσταση

Εννέα μήνες προτού εμφανιστεί στην Αθήνα, όλα τα εισιτήρια για την πολυναμαενόμενη συναυλία εξαντλήθηκαν σε 8 ώρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/05/2024

"Πηνελόπη" του Φωρέ και "Μετζέ" του Σαμάρα στα "Ολύμπια": Σημαίνουσες συναυλιακές πρεμιέρες γαλλικών λυρικών έργων με ελληνικό ενδιαφέρον

Δύο ιστορικής σημασίας παραγωγές γαλλικής όπερας με ελληνικό ενδιαφέρον απολαύσαμε το τελευταίο τρίμηνο στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας.

"Come Out And Play": Οι Offspring γιορτάζουν τα 40 ερχόμενοι στην Ελλάδα

Τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους και τρεις από τότε που άναψαν παγκόσμιες φωτιές με το "Smash", οι Καλιφορνέζοι καταφτάνουν στην Αθήνα με διάθεση για πάρτι (Κυριακή 9/6, Πλατεία Νερού), υποσχόμενοι εκρηκτικό ξεκίνημα στο φετινό Release Athens Festival.

"Τόσκα": Η επιστροφή ενός πολυαγαπημένου μουσικού θρίλερ

Η "Τόσκα" του Πουτσίνι σε σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα, μια μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιστρέφει, με εν μέρει νέα διανομή, για 4 παραστάσεις (1-2, 6 & 11 Ιουνίου) στο Ηρώδειο, εγκαινιάζοντας το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών.

Δέκα μέρες έμειναν για την έναρξη του Release Athens 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για το αγαπημένο φεστιβάλ έχει ξεκινήσει.

Προετοιμαστείτε για το desert noir ταξίδι των Still Corners στο "Gagarin 205"

Επιλέξαμε πέντε κομμάτια που ανυπομονούμε να ακούσουμε στο live της dream pop μπάντας.

Maustetytöt: Γνωρίζουμε καλύτερα τη φινλανδική indie band από τα "Πεσμένα Φύλλα"

Οι αδελφές Karjalainen, που εμφανίζονται στην τελευταία ταινία του Άκι Καουρισμάκι έρχονται για μια συναυλία για σινεφίλ στο "Gazarte".