Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης κατηφορίζουν στο Φάληρο

Ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα έχουν ετοιμάσει οι δύο καλλιτέχνες που είναι έτοιμοι να παρασύρουν το κοινό σε ένα ταξίδι ονείρων και παραμυθιών.

Χρήστος Θηβαίος Παναγιώτης Μάργαρης

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντιούνται στη σκηνή του Faliro Summer Theater το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια. Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους. Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στην ψυχή του.

Χρήστος Θηβαίος Παναγιώτης Μάργαρης

Διαβάστε Επίσης

Οι ιδιαίτερες ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου συναντιούνται με την μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια και προκαλεί δυνατές μουσικές συγκινήσεις.

Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας στο more.com.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Χρήστος Θηβαίος - Παναγιώτης Μάργαρης

  • Ελληνική

Οι μοναδικές ερμηνείες του Θηβαίου συναντιούνται με τη σπάνια δεξιοτεχνία του Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα, με τίτλο «Τα δειλινά του κόσμου». Ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά επί σκηνής μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα κοινών εμφανίσεων, που τους ανέδειξε σε ένα από τα αγαπημένα live ντουέτα, για να αφηγηθούν τα λυρικά παραμύθια τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sold out ο Slimane στο Παλλάς: Ανοίγει προπώληση για δεύτερη παράσταση

Εννέα μήνες προτού εμφανιστεί στην Αθήνα, όλα τα εισιτήρια για την πολυναμαενόμενη συναυλία εξαντλήθηκαν σε 8 ώρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/05/2024

"Πηνελόπη" του Φωρέ και "Μετζέ" του Σαμάρα στα "Ολύμπια": Σημαίνουσες συναυλιακές πρεμιέρες γαλλικών λυρικών έργων με ελληνικό ενδιαφέρον

Δύο ιστορικής σημασίας παραγωγές γαλλικής όπερας με ελληνικό ενδιαφέρον απολαύσαμε το τελευταίο τρίμηνο στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας.

"Come Out And Play": Οι Offspring γιορτάζουν τα 40 ερχόμενοι στην Ελλάδα

Τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους και τρεις από τότε που άναψαν παγκόσμιες φωτιές με το "Smash", οι Καλιφορνέζοι καταφτάνουν στην Αθήνα με διάθεση για πάρτι (Κυριακή 9/6, Πλατεία Νερού), υποσχόμενοι εκρηκτικό ξεκίνημα στο φετινό Release Athens Festival.

"Τόσκα": Η επιστροφή ενός πολυαγαπημένου μουσικού θρίλερ

Η "Τόσκα" του Πουτσίνι σε σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα, μια μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιστρέφει, με εν μέρει νέα διανομή, για 4 παραστάσεις (1-2, 6 & 11 Ιουνίου) στο Ηρώδειο, εγκαινιάζοντας το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών.

Δέκα μέρες έμειναν για την έναρξη του Release Athens 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για το αγαπημένο φεστιβάλ έχει ξεκινήσει.

Προετοιμαστείτε για το desert noir ταξίδι των Still Corners στο "Gagarin 205"

Επιλέξαμε πέντε κομμάτια που ανυπομονούμε να ακούσουμε στο live της dream pop μπάντας.

Maustetytöt: Γνωρίζουμε καλύτερα τη φινλανδική indie band από τα "Πεσμένα Φύλλα"

Οι αδελφές Karjalainen, που εμφανίζονται στην τελευταία ταινία του Άκι Καουρισμάκι έρχονται για μια συναυλία για σινεφίλ στο "Gazarte".