H Μαρινέλλα και o Μάριος Φραγκούλης για μία τελευταία παράσταση στο εορταστικό Christmas Theater

Το μαγευτικό φωνητικό ντουέτο κλείνει την φετινή χρονιά με έναν χαρακτηριστικό καλλιτεχνικό συνδυασμό.

Μαρινέλα - Φραγκούλης - Christmas Theater

Το συνταίριασμα των συναρπαστικών φωνών της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη έρχεται στις 30 Δεκεμβρίου, στο Christmas Theater (ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.) για την τελευταία παράσταση της φετινής χρονιάς, έπειτα από τη μεγάλη ανταπόκριση στις δέκα συναυλίες που έχουν προηγηθεί. Ξεχωριστές μουσικές επιλογές, αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου και μελωδίες από όλο τον κόσμο υπόσχονται να μας ταξιδέψουν για άλλη μια φορά, πριν το 2021 ρίξει την αυλαία του. 

Η Μαρινέλλα, σημαντική εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού, με την εκφραστική της χροιά και την συνεχή, για δεκαετίες, ενεργό παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή έχει βραβευτεί για την προσφορά της στον χώρο. Οι συνεργασίες της στο παρελθόν με σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Τσιτσάνη αλλά και η συμμετοχή της σε σημαντικές παραγωγές του ελληνικού κινηματογράφου σφράγισαν την επιτυχία της. Συνδυαστικά με την έμπειρη φωνή του διεθνούς καριέρας τενόρου Μάριου Φραγκούλη, με την μακρά πορεία, η παράσταση αυτή δεν αποτελεί απλώς μία ακόμη ερμηνεία αλλά μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Τιμή εισιτηρίου: €60 (VIP) - €18 (παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων), €13 ΑΜΕΑ (συνοδός: €18), ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια
Προπώληση Εισιτηρίων:  211-7701700, www.viva.gr, www.ct.gr , ταμείο Christmas Theater, Public, Media Markt 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sold out ο Slimane στο Παλλάς: Ανοίγει προπώληση για δεύτερη παράσταση

Εννέα μήνες προτού εμφανιστεί στην Αθήνα, όλα τα εισιτήρια για την πολυναμαενόμενη συναυλία εξαντλήθηκαν σε 8 ώρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/05/2024

"Πηνελόπη" του Φωρέ και "Μετζέ" του Σαμάρα στα "Ολύμπια": Σημαίνουσες συναυλιακές πρεμιέρες γαλλικών λυρικών έργων με ελληνικό ενδιαφέρον

Δύο ιστορικής σημασίας παραγωγές γαλλικής όπερας με ελληνικό ενδιαφέρον απολαύσαμε το τελευταίο τρίμηνο στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας.

"Come Out And Play": Οι Offspring γιορτάζουν τα 40 ερχόμενοι στην Ελλάδα

Τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους και τρεις από τότε που άναψαν παγκόσμιες φωτιές με το "Smash", οι Καλιφορνέζοι καταφτάνουν στην Αθήνα με διάθεση για πάρτι (Κυριακή 9/6, Πλατεία Νερού), υποσχόμενοι εκρηκτικό ξεκίνημα στο φετινό Release Athens Festival.

"Τόσκα": Η επιστροφή ενός πολυαγαπημένου μουσικού θρίλερ

Η "Τόσκα" του Πουτσίνι σε σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα, μια μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιστρέφει, με εν μέρει νέα διανομή, για 4 παραστάσεις (1-2, 6 & 11 Ιουνίου) στο Ηρώδειο, εγκαινιάζοντας το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών.

Δέκα μέρες έμειναν για την έναρξη του Release Athens 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για το αγαπημένο φεστιβάλ έχει ξεκινήσει.

Προετοιμαστείτε για το desert noir ταξίδι των Still Corners στο "Gagarin 205"

Επιλέξαμε πέντε κομμάτια που ανυπομονούμε να ακούσουμε στο live της dream pop μπάντας.

Maustetytöt: Γνωρίζουμε καλύτερα τη φινλανδική indie band από τα "Πεσμένα Φύλλα"

Οι αδελφές Karjalainen, που εμφανίζονται στην τελευταία ταινία του Άκι Καουρισμάκι έρχονται για μια συναυλία για σινεφίλ στο "Gazarte".