Στο "Λοκάλι" για λίγο ακόμη καλοκαίρι

Επέκταση θερινής και γευστικής ραστώνης σε αυλή και ταράτσα, στου Ψυρρή.

Το Λοκάλι

Η ενδεχομένως πιο feelgood αθηναϊκή ταράτσα και μία από τις πιο φιλόξενες -όσο και πράσινες- αυλές στην καρδιά της Αθήνας είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τα πιο δυνατά χαρτιά στο "Λοκάλι", που εδώ και 3 χρόνια φροντίζει με τον τρόπο του να κάνει ντόπιους του επισκέπτες της πόλης και ντοπιότερους του κατοίκους αυτής. Με τη φόρα του καλοκαιριού, το δημοφιλές σποτ μπαίνει δυναμικά στη νέα σεζόν διατηρώντας ατόφιο το αλέγκρο, θερινό και πάντοτε δροσερό στυλ του. 

Αυλή ή ταράτσα;

ΛΟΚΑΛΙ ΑΥΛΗ

ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ ΤΑΡΑΤΣΑ

Η ταράτσα του, αφού ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη γιορτή του gin στην Ελλάδα, τα Local Juniper Meetings -7 εβδομάδες γεμάτες διαφορετικά gin tonic για παλιούς και νέους aficionados του σπορ- εξακολουθεί να χαρίζει (και) νόστιμες αγαύης, κρατώντας αναμμένα τα πολύχρωμα φωτάκια του και ζωντανές τις μουσικές του καθημερινά από τις 18.00. 

Την ίδια στιγμή κάτω από τη σκιά που δημιουργούν τα δέντρα και στον υπέροχα διαμορφωμένο αστικό κήπο, μπορείς από το πρωί να απολαύσεις ποιοτικό καφέ, την πάντοτε ενδιαφέρουσα κάρτα του φαγητού και, ασφαλώς, τα φίνα cocktails. Προσεχώς, η γκάμα τόσο σε φαγητό όσο και σε ποτό θα εμπλουτιστεί. Ο χειμώνας μοιάζει να αργεί ακόμη και θα το διαπιστώσεις αβίαστα στο Λοκάλι. Είτε στην αυλή, είτε στην ταράτσα του. 

Μπορείς ασφαλώς να μείνεις συντονισμένος για οτιδήποτε νεότερο εδώ και εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Λοκάλι (Το)

Σαρρή 44, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

29/04/2024

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.