Andaman

Γευστικός διακτινισμός στην Ταϊλάνδη

Andaman © Λεωνίδας Τούμπανος

Αρώματα, χρώματα και εσάνς Άπω Ανατολής σε σκηνικό με προσωπικό, χειροποίητο άγγιγμα και πιάτα ταϊλανδέζικης κουζίνας σε εκδοχές φιλικές προς κάθε ουρανίσκο, σε μεταφέρουν νοητά και γευστικά στη Μπανγκόκ. Στην ατμοσφαιρική σάλα αλλά και την ειδικά διαμορφωμένη ταράτσα, που μας υποδέχεται και το χειμώνα, θα απολαύσετε σαλάτες εξωτικές με καπνισμένα φιλετάκια πάπιας, vermicelli noodles ή μαριναρισμένες γαρίδες με φρέσκο κόλιανδρο, που δίνουν ωραία πάσα σε αχνιστές σούπες όπως η Tom Kha Kai, ορεκτικά όπως τα dumplings με κιμά ζυμωμένο με bamboo, τζίντζερ και μανιτάρια και κυρίως όπως το burma curry με μείγμα μπαχαρικών μαγειρεμένο σε γάλα καρύδας με φρέσκα λαχανικά, ανανά και καραμελωμένο κρεμμύδι. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν vegan και vegetarian επιλογές ενώ μπορείτε πάντα να προσθέσετε προσωπικές πινελιές αφού όλα 
φτιάχνονται τη στιγμή της παραγγελίας. Την εμπειρία συμπληρώνει η ανανεωμένη λίστα των κοκτέιλ, αρκετά από τα οποία είναι ζεστά.

Tip: Με το "καλησπέρα σας" θα απολαύσετε το complimentary καλωσόρισμα του σεφ, μια νόστιμη σούπα κολοκύθας με γάλα καρύδας και τζίντζερ, εν είδει amuse bouche.

Περισσότερες πληροφορίες

Andaman

Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα