Το "Hill Athens" σερβίρει τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα που έλειπε από το Θησείο

Στο φινετσάτο τριώροφο εστιατόριο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, η βόλτα στην ομορφότερη γειτονιά της Αθήνας απογειώνεται πιάνοντας θέση στο μοντέρνο χώρο με την πανοραμική θέα που ανοίγεται από τη Στοά Αττάλου και τον Λυκαβηττό μέχρι τονκατάφωτο Παρθενώνα.

Hill Athens

Οι καλοκαιρινές έξοδοι με φόντο τον επιβλητικό Ιερό Βράχο της Ακρόπολης είναι από τις ομορφότερες εμπειρίες που έχει να προσφέρει η καλοκαιρινή Αθήνα. Γι' αυτό και το εκτιμάμε ακόμη περισσότερο όταν βλέπουμε εστιατόρια στα πιο προνομιακά locations της πόλης και τα αγαπημένα και των ξένων επισκεπτών να υποστηρίζουν μια σύγχρονη γευστική πρόταση πουαπευθύνεται εξίσου και στους Αθηναίους foodies. Αυτή είναι η σπάνια περίπτωση του "Hill Athens" όπου η γαλανόλευκη γαστρονομία συναντά τις μοντέρνες τεχνικές, χωρίς να χάνει τη νοστιμιά και την οικειότητά της. Στο φινετσάτο τριώροφο εστιατόριο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, στους πρόποδες του λόφου των Νυμφών, που φιλοξενεί το Αστεροσκοπείο Αθηνών, η βόλτα στην ομορφότερη γειτονιά της Αθήνας απογειώνεται πιάνοντας θέση στο μοντέρνο χώρο με την πανοραμική θέα που ανοίγεται από τη Στοά Αττάλου και τον Λυκαβηττό μέχρι τονκατάφωτο Παρθενώνα.

Hill Athens

Ο ταλαντούχος consulting chef Δημήτρης Δημητριάδης, σε στενή συνεργασία με τον άξιο head chef Γιώργο Νεστορίδη προτείνουν μια μοντέρνα κουζίνα με σαφή σύγχρονο ελληνικό χαρακτήρα, όπου οι αγαπημένες ιδέες του γαλανόλευκου ρεπερτορίου προτείνονται σε ανανεωμένη μορφή. Το όραμά τους επικεντρώνεται γύρω από την ανάδειξη των καλύτερων ελληνικών συστατικών και την προβολή των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων Ελλήνων παραγωγών, με πιάτα όπως η μοντέρνα εκδοχή κόκορα παστιτσάδα, η χορτόπιτα με ελληνικά υλικά εποχής, το ζουμερό γιουβέτσι γαρίδας με ζωμό κακαβιάς και τσορίθο Δράμας και το αρνάκι με τερίνα πατάτας και σάλτσα Vinsanto.

Hill Athens

Εδώ θα έρθετε από το πρωί για παραδοσιακό ελληνικό καφέ και πρωινό (μη χάσετε τον καγιανά!) και θα επιστρέψετε για γεύμα ή δείπνο συνοδεία των οινικών επιλογών από την επιλεγμένη λίστα του restaurant manager-sommelier Γιώργου Σπύρου, αλλά και τα κοκτέιλ του Μπάμπη Κώτσου που τολμά να βάλει στο σέικερ νότες ελληνικότητας, όπως το Aegean Spritz με μαστίχα και τζιν και το Hill fashioned (παραλλαγή του old fashioned), με τσίπουρο και White Sangria με Μοσχοφίλερο.

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο, 2103469077, hillathens.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Hill

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα