Αυτή τη φορά, κάνει μια ενδιαφέρουσα οινική ανατροπή και μας συστήνει ένα νέο σύγχρονο Μοσχοφίλερο “όπως παλιά”. Το Hoof and Lur, προέρχεται από σταφύλια που συλλέγονται από την καρδιά της διάσημης αμπελουργικής ζώνης και παράγεται παραδοσιακά, όπως έκαναν οι παλιοί οινοπαραγωγοί στην περιοχή.
Η ζύμωση γίνεται αυθόρμητα, με τις άγριες ζύμες που υπάρχουν στα σταφύλια, προστίθεται ελάχιστο θειώδες και στο τέλος δεν γίνεται φιλτράρισμα. Το εναλλακτικό Μοσχοφίλερο μοσχοβολάει καλοκαίρι. Στη μύτη πρωταγωνιστούν παιχνιδιάρικες νότες από σαγκουίνι, γκρέιπφρουτ, κίτρο και πορτοκάλι, πασπαλισμένες με πρωτότυπες νότες άχνης ζάχαρης. Στο στόμα, η ζωηρή οξύτητα κλέβει τις εντυπώσεις και του δίνει εισιτήριο διαρκείας για τα καλοκαιρινά γευστικά παντρέματα. Φροντίστε να είναι δροσερό, περίπου στους 12 βαθμούς και δοκιμάστε το με καβούρι, ψητές ή τηγανητές γαρίδες, ριζότο θαλασσινών, γυαλιστερές και μύδια αχνιστά. Τέλειος συνδυασμός είναι επίσης με μια σαλάτα αχινού!