Follow us

Wine party στον Gigifioggos με το κτήμα Παλυβού

Επιλεγμένα κρασιά από το αγαπημένο οινοποιείο της Νεμέας, νόστιμο food pairing και εξαιρετική μουσική, σε ένα πραγματικό wine party, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Wine party στον Gigifioggos με το κτήμα Παλυβού

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές συγκεντρωθήκαμε στο ατμοσφαιρικό wine bistro της Βάρναλη στο Περιστέρι με αφορμή το πρώτο party του Τάκη Ζαχαρόπουλου και της συντονισμένης ομάδας του Gigifioggou και περάσαμε εκπληκτικά σε ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο, που απολάμβανε το κρασί και τη μουσική.
Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 21:00 διοργανώνουν με την ίδια ανεβασμένη διάθεση μια ακόμα οινική συνάντηση, την πρώτη για τη φετινή σεζόν, με ένα εμβληματικό οινοποιείο, το κτήμα Παλυβού.

Wine party στον Gigifioggos με το κτήμα Παλυβού
Γιώργος Παλυβος, Ευαγγελία Παλυβου και Βασιλική Παλυβου.

Για να ζήσουμε μια ξεχωριστή, παρεΐστικη και κεφάτη βραδιά έχουν κάνει προετοιμασία όλοι μαζί. Η Βασιλική και η Ευαγγελία Παλυβού έχουν διοργανώσει πολλές οινικές εκπλήξεις, ο head sommelier του Gigifioggos, o έμπειρος Βασίλης Παπαδόπουλος, έχει συντονίσει την επιλογή των κρασιών, η Αριστέα έχει βάλει τη γνωστή δόση αγάπης στα νόστιμα πιάτα της και το δυνατό team του service και της μουσικής είναι έτοιμο για μια ακόμα φορά να μεταδώσει τα ευχάριστα vibes.

Τα κρασιά της βραδιάς είναι οι πολύ καλές Πέτρινες Πλαγιές. Ένα λευκό κρασί από Chardonnay και Μαλαγουζιά με τροπική μύτη και απίστευτη ισορροπία. Στη μύτη βγάζει ωραίες νότες ανανά και μπανάνας, μαζί με αχλάδι και ροδάκινο. Αξίζει να το δοκιμάσετε με το ζουμερό κοτόπουλο ή τα νιόκι από το μενού. Ακόμη, το best seller ροζέ La Vie En Rose. Ένα τριανταφυλλί κρασί από Μοσχοφίλερο, που ευωδιάζει λουλούδια, όπως τριαντάφυλλο, γιασεμί και βιολέτα. Το δροσερό και φινετσάτο του στόμα ταιριάζει με τη σαλάτα με το κατσικίσιο τυρί ή με την κινόα, επίσης με τις τραγανές γαρίδες. Τέλος το ερυθρό Κτήμα Παλυβού Νεμέα, ένα κλασικό Αγιωργήτικο, με πυκνά αρώματα κερασιών, βανίλιας και σοκολάτας, ιδανικό για την ταλιάτα, τις τορτίγιες και την ποικιλία τυριών.

Όποιο κρασί και αν διαλέξετε σε ποτήρι ή φιάλη την ημέρα του party, από τον Gigifioggos θα σας προσφέρουν το επόμενο ποτήρι ή φιάλη και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Για πρώτη φορά η οικογένεια Παλυβού θα αποκαλύψει ένα νέο κρασί, που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά. Όσοι βρεθούμε στο party θα έχουμε την ευκαιρία όχι μόνο να το δοκιμάσουμε, αλλά να ακούσουμε από τους ίδιους την ιδιαίτερη ιστορία που κρύβει.
Για να κάνετε τις κρατήσεις σας τηλεφωνήστε στο 6977655507.

Gigifioggos, Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι.

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.