Follow us

Ο Philippe Blank και τα Αλσατικά κρασιά του στον Οίνο τον Αγαπητό

Ο Philippe Blank και τα Αλσατικά κρασιά του στον Οίνο τον Αγαπητό

Την Τρίτη 16/7 εκτάκτως στις 8 μ.μ. δροσιζόμαστε εν μέσω θέρους, δοκιμάζοντας τα αρωματικότερα και διασημότερα κρασιά στο οινικό στερέωμα, με μια τελευταία εκδήλωση έκπληξη.
Τον θαυμαστό κόσμο της Αλσατίας θα μας παρουσιάσει εκτάκτως σε μια μόνο και μοναδική του εμφάνιση στην Ελλάδα, ο περίφημος και αγαπημένος οινοπαραγωγός Philippe Blank, με τον μαγευτικό τρόπο που μόνο εκείνος γνωρίζει.
Υπέροχα Reisling με ταυτόχρονες ασκήσεις αναπνοής, θα προσφέρουν τη ζηλευτή μεταλλικότητα που επιβάλλουν οι ψηλές θερμοκρασίες του Ιουλίου, ενώ τα αρχοντικά GEVU της οικογένειας θα κλέψουν την παράσταση και την καρδιά μας.
Όσοι οινόφιλοι δεν είχατε την τύχη να συναντήσετε από κοντά τον ενθουσιώδη φιλόσοφο Αλσατό οινοποιό σε κάποιο ταξίδι του Οίνου του Αγαπητού ή στις λιγοστές βραδιές που είχε βρεθεί στην αίθουσά του, σπεύσατε να κλείσετε θέση.
Συμμετοχή 25 ευρώ. Θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
(Παρακαλούμε στη δήλωση συμμετοχής αναφέρετε όνομα και τηλ. επικοινωνίας)

Σε όλες τις βραδιές είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής με email. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

"Οίνος ο Αγαπητός": Λ. Πηγής 15 Μελίσσια, τηλ. 210 6142200, info@oinosoagapitos.gr, www.oinosoagapitos.gr

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.