Follow us

Summer party από τον Gigifioggos και το Κτήμα Πόρτο Καρράς

Summer party από τον Gigifioggos και το Κτήμα Πόρτο Καρράς

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 20:00 οι άνθρωποι του Gigifioggos μας προσκαλούν στον ξεχωριστό θεατράλε χώρο του wine bar του Περιστερίου για ένα συναρπαστικό δροσερό οινικό party με το Κτήμα Πόρτο Καρράς.
Σε συνεργασία με το εμβληματικό Κτήμα της Χαλκιδικής έχουν ετοιμάσει μια οινική βραδιά γεμάτη «φρέσκες» εκπλήξεις με πρωταγωνιστές το κρασί, την μουσική και τη summer διάθεση.
Με αυτό το party εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τον Head sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο και δίνουν σήμα εκκίνησης για τις μοναδικές gigi ενέργειες, που θα ακολουθήσουν όλο το χειμώνα. Ο γνωστός sommelier έχει δημιουργήσει μια ανατρεπτική και εντυπωσιακή λίστα κρασιών, που θα μας ταξιδέψει σε όλον τον οινικό κόσμο.
Στο δυνατό party την Τετάρτης το ταξίδι ξεκινάει με αφετηρία τον προικισμένο αμπελώνα του Πόρτο Καρράς στην Χαλκιδική, από όπου θα απολαύσουμε τρεις υπέροχες καλοκαιρινές ετικέτες. Την πρωταγωνίστρια Μαλαγουζιά, το μοναδικό Limneon με τα ελκυστικά ζουμερά κόκκινα φρούτα και την αφρώδη Zoe με τις εκρηκτικές τροπικές νότες.
Σημειώστε ότι όποιο κρασί και αν διαλέξετε σε ποτήρι ή φιάλη, θα προσφέρεται ως δώρο η δεύτερη επιλογή. Επίσης, αν θέλετε να συνεχίσετε με κάποιο εξωτικό cocktail, τότε αξίζει να δοκιμάσετε τη signature συνταγή με το αφρώδες ημίξηρο ροζέ Zoe και να πάρετε πάλι το δεύτερο ως δώρο.
Οι άνθρωποι του κτήματος θα είναι εκεί, για να αποκαλύψουν μυστικά από την ιστορία, την παραγωγή και τα κρασιά τους, η Αριστέα Βλάχου η φοβερή μαγείρισσα που επιμελείται τα πεντανόστιμα πιάτα θα είναι στην κουζίνα για να κάνετε τα πιο ωραία οινικά ζευγαρώματα και στα decks θα υπάρχει live κατάληψη με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές που σίγουρα θα ανεβάσουν τη διάθεση.

Gigifioggos, Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι.

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.