Follow us

13o Cellier Wine Fair

13o Cellier Wine Fair

80 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας στην αγορά του κρασιού και των αποσταγμάτων γιορτάζουν τα καταστήματα Cellier και σε προσκαλούν να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του fine drinking, στο 13ο Cellier Wine Fair, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Έχεις αναρωτηθεί πώς ένας τόπος επηρεάζει την εκάστοτε ποικιλία σταφυλιού ή τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ της οινοποίησης και της απόσταξης; Γνωρίζεις πώς μπορεί ένα κρασί να θεωρηθεί vegan ή τι είναι οι βιοδυναμικές καλλιέργειες κρασιού, που ακούμε όλο και πιο συχνά; Αυτές κι άλλες, αμέτρητες απορίες μπορείς να θέσεις στους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου, στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση κρασιού, αποσταγμάτων και όχι μόνο. Σπάνιες φιάλες, επιλεγμένα αποστάγματα, πρωτότυπα cocktails, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα θα σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

Η εμπειρία έρχεται να ολοκληρωθεί με τα πρωτότυπα workshops, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Εκεί θα αναζητήσεις και θα απολαύσεις τη γευστική αρμονία, θα αφεθείς στις οσμές, θα γευθείς αμέτρητα προϊόντα, υπό τις νότες της μουσικής, ενώ μπορείς και να τα αποκτήσεις σε προνομιακές τιμές.

Ακολούθησε την εκδήλωση Cellier Wine Fair στο facebook και ενημερώσου πρώτος για τα νέα και τις εκπλήξεις που τα Cellier σου επιφυλάσσουν.

Εξασφάλισε άμεσα το εισιτήριό σου ηλεκτρονικά στο www.cellier.gr ή από τα ταμεία της έκθεσης.

13ο Cellier Wine Fair
Κυριακή 14/10, 11:00 - 20:00, Hilton Athens, αίθουσα Τερψιχόρη
Προπώληση εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ στο e-shop
www.cellier.gr. Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ, (είσοδος επαγγελματιών του κλάδου, ελεύθερη).
Facebook event: CellierWineFair

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.