Τριήμερο φωτογραφικής και οινικής εμπειρίας στο Κατώγι Αβέρωφ

Από 19 έως 21 Οκτωβρίου πάμε Μέτσοβο

Εύη Σκλατινιώτη 07/09/2018

Ο βραβευμένος φωτογράφος Φάνης Μούρτος μας καλεί σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον workshop φωτογραφίας σε ένα μοναδικό περιβάλλον…

Ένα Workshop φωτογραφίας που θα συνδυαστεί με τριήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο και ξενάγηση στο οινοποιείο του, αξίζει μια βόλτα στο Μέτσοβο!
Περί τίνος πρόκειται: για τους λάτρεις της φωτογραφίας και του ποιοτικού κρασιού διοργανώνεται ένα workshop φωτογραφίας και μια μοναδική οινική εμπειρία τριών ημερών (19-21 Οκτωβρίου), με την καθοδήγηση του βραβευμένου φωτογράφου Φάνη Μούρτου. Απευθύνεται σε μικρό αριθμό συμμετεχόντων (από τουλάχιστον 6 έως το πολύ 10 άτομα).
Οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, με θεωρία και πρακτική. Θα κατακτήσουν τους προσωπικούς φωτογραφικούς τους στόχους στο πλαίσιο μιας μικρής ομάδας, με πρακτικές οδηγίες ένας προς έναν. Θα λάβουν οδηγίες και συμβουλές για να βελτιώσουν την τεχνική τους και θα εστιάσουν σε αυτό που κάνει μια φωτογραφία ενδιαφέρουσα και αισθητικά άρτια. Θα δουν και θα συζητήσουν μαζί με τον φωτογράφο τις εικόνες τους.

Η φιλοξενία της όλης εμπειρίας θα γίνει στο ξεχωριστό ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ, με γνωριμία με τους αμπελώνες του Γινιέτς και ξενάγηση στο οινοποιείο. Στο πρόγραμμα και γευσιγνωσία κρασιών με την καθοδήγηση των ειδικών, καθώς και δύο ειδικά σχεδιασμένα δείπνα, που αναδεικνύουν την τοπική γαστρονομία σε συνδυασμό με τις ποικιλίες κρασιών που τα συνοδεύουν άριστα.
Θα υπάρχει ευκαιρία φωτογραφικής καταγραφής των πιο ορεινών αμπελώνων της Ελλάδας, σε υψόμετρο από 950 ως 1050 μέτρα, στις απόκρημνες πλαγιές της Πίνδου, αλλά και του μοναδικής αισθητικής κελαριού του οινοποιείου Κατώγι Αβέρωφ, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ακόμη, θα υπάρχει αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτικούς και περιορισμένης πρόσβασης χώρους.

Απευθύνεται σε κάθε λάτρη της τέχνης της φωτογραφίας, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσης του, που επιθυμεί να βελτιώσει την τεχνική του και σε όποιον αγαπά το καλό κρασί και θέλει να περιηγηθεί στον κόσμο του και να τον απολαύσει.

Περισσότερες πληροφορίες στο fanismourtos.gr/workshops , email: [email protected], τηλ. 693 6816466, facebook.com/fstoppluswine
Γράψε την άποψή σου
Κρασί

Χρώμα / κατηγορία

Ποικιλίες

όλες οι ποικιλίες

Τα εξαιρετικά

Αναζήτηση ετικέτας

Αναζητήστε ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα δίνοντας μέρος του ονόματος ή του παραγωγού

Παραγωγοί

όλοι οι παραγωγοί

Το κρασί στην Ελλάδα

Οίνοι ΟΠΑΠ

ονομασίες προέλευσης ανωτέρας ποιότητας

Τοπικοί οίνοι

Τοπικοί οίνοι ανά διαμέρισμα

Το κρασί στο εξωτερικό