Follow us

Οι Gastronomads… μας πάνε Αυστρία

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, οι Gastronomads μπήκαν στην ζωή μας και μας προέτρεψαν να γυρίσουμε τον κόσμο μέσα από το κρασί και τις γεύσεις.

Οι Gastronomads… μας πάνε Αυστρία

Τους ακολουθήσαμε και ήταν μαγευτικά. Προσγειωθήκαμε στη Γαλλία στροβιλίζοντας τα ποτήρια μας, πεταχτήκαμε στην Ιταλία, δοκιμάζοντας τις βασικές ποικιλίες, ανακαλύψαμε την άγνωστη οινική πλευρά της Αργεντινής και απολαύσαμε τη συναρπαστική οινική εξέλιξη της Ν.Ζηλανδίας. Τώρα, ήρθε η στιγμή να κλείσουμε θέση για Αυστρία! Οι Gastronomads βάζουν 5 κρασιά από τη γιορτινή Αυστρία (εκ των οποίων τα 4 δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα) και μαγειρεύουν, παρέα με τον σεφ Νίκο Μακρυμίχαλο, τα πιάτα που θα σταθούν επάξια δίπλα στα ιδιαίτερα κρασιά και είναι εμπνευσμένα από την πανέμορφη πόλη.
Εσείς, δεν έχετε, παρά να "πάρετε" μαζί τη χριστουγεννιάτική σας διάθεση και να βρίσκεστε στις 20 Δεκεμβρίου, 19:30 στα "Μαθήματα Μαγειρικής", Λεωφόρος Βουλιαγμένης 299, Αγ. Δημήτριος.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι αυτό κάντε την κράτηση σας στο info@gastronomadsclub.com , κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ/ άτομο.

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.