Υλικά
60ml Tangueray No.10 με φλούδες γκρέιπ φρουτ και κουμ κουάτ ( τοποθετούμε τις φλοίδες μέσα στην φιάλη και τις αφήνουμε για περίπου μια μέρα μέσα)Υλικά
15ml Grand Marnier Rouge
1 ασπράδι αυγού
20ml φρέσκο χυμό λεμονιού
1.5 κουταλάκι του τσαγιού γιαούρτι αναμεμιγμένο με 15ml σιρόπι μελιού
3 sticks αποξηραμένης λεβάντας
2 sticks of φρέσκιας λεβάντας
Ποτήρι: Vintage Martini.
Γαρνιτούρα: γλυκό του κουταλιού ρόδο και τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού από πάνω.
Εκτέλεση
Στο shaker τοποθετούμε όλα τα υλικά μας και χτυπάμε καλά με πάγο για περίπου ένα λεπτό.
Στη συνέχεια διπλοσουρώνουμε στο ποτήρι μας.
Προσφέρουμε το cocktail συνοδεύοντάς το με το γλυκό του κουταλιού σε ένα διπλανό πιάτο.