Το τσίπουρο στο μπαρ: Άρωμα δάσους

Συνταγή

Το τσίπουρο στο μπαρ: Άρωμα δάσους
Υλικά

5 cl τσίπουρο (με γλυκάνισο ή χωρίς)

2 cl χειροποίητο σιρόπι μελιού

2 cl χυμός λεμονιού, φρέσκος

2 φράουλες

4 σμέουρα (raspberry)

4 βατόμουρα (blackberry)

4 μύρτιλλα (blueberry)

Εκτέλεση

Πατάμε με το γουδοχέρι πολύ καλά τα φρούτα μαζί με το χυμό λεμονιού και το σιρόπι μελιού και συμπληρώνουμε με το τσίπουρο.

Τα χτυπάμε καλά στο σέικερ και σερβίρουμε σε ποτήρι μαρτίνι, γαρνιρισμένο με ένα «σουβλάκι» φτιαγμένο από όλα τα φρούτα.

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Τέλης Παπαδόπουλος («Banquet», Θεσσαλονίκη) μας προτείνει δύο εύκολα υλοποιήσιμα cocktails – ο bartender που δημιούργησε το Martini Baclava μπορεί να κάνει θαύματα και με το τσίπουρο. Κι εσείς μπορείτε.


Γλυκό

Ποτά

Cocktails

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος