Υλικά
Υλικά για 8 άτομα
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κ.σ. ξίδι από σέρι
1 κ.σ. μέλι
2 κούπες πράσινες ελιές, πλυμένες και στεγνές
1 κ.σ. ροζ πιπέρι
2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
2 κ.σ. φύλλα φρέσκιας ρίγανης
Εκτέλεση
Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το ξίδι, το μέλι και σοτάρουμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα μέχρι να εξατμιστεί το ξίδι.
Προσθέτουμε τις ελιές και το πιπέρι, κλείνουμε το καπάκι και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά μέχρι να ζεσταθούν ξανά.
Σερβίρουμε με φρέσκο θυμάρι και ρίγανη.
Ιδανικοί συνδυασμοί με τζιν Tanqueray NoTEN