Υλικά
115 γρ. λεπτοτριμμένη παρμεζάνα Υλικά για 8 άτομα
8-10 μεσαίες γαρίδες
Εκτέλεση
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα σε λεπτή στρώση σχηματίζοντας μικρούς κύκλους και αφήνοντας ένα διάστημα 5-6 εκατοστών μεταξύ τους.
Ψήνουμε για 5-7 λεπτά, μέχρι το τυρί να κάνει φυσαλίδες.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, αφήνουμε για 30 δευτερόλεπτα και με μια μεταλλική σπάτουλα παίρνουμε τα κράκερ και τα τοποθετούμε επάνω σ’ έναν πλάστη, πιέζοντας, για να πάρουν το οβάλ σχήμα.
Αλευρώνουμε ελάχιστα τις γαρίδες, τους ρίχνουμε αλάτι και πάπρικα και τις σοτάρουμε για λίγο σε πολύ δυνατή φωτιά.
Ιδανικός συνδυασμός με σαμπάνια Veuve Clicquot