Υλικά
1 κιλό πατάτες Υλικά για 8 άτομα
100 ml γάλα
1 κ.σ. βούτυρο
Ασπράδι από ένα αυγό
Τρίμμα αυγοτάραχου
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε έναν σφιχτό πουρέ και τον αφήνουμε να κρυώσει.
Με βρεγμένα χέρια πλάθουμε μπαλάκια από τον πουρέ, τα βουτάμε στο χτυπημένο ασπράδι και στη συνέχεια τα κυλάμε στο τρίμμα του αυγοτάραχου.
Τα βάζουμε να ψηθούν για 3-4 λεπτά σε πολύ ζεστό φούρνο.
Ιδανικός συνδυασμός με το Lagavulin