45ml Ketel One
10 raspberries
2 κουταλάκια τσαγιού φρουκτόζη (ζάχαρη)
10ml νερό
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια πλαστική σακούλα που κλείνει καλά. Την τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι με ζεστό νερό και τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για αρκετή ώρα, έως ότου τα φρούτα λιώσουν, βγάλουν τους χυμούς τους και αναμιχτούν καλά με το αλκοόλ. Το αφήνουμε να κρυώσει, σουρώνουμε από ένα τουλουπάνι σε ένα μπουκάλι.
Πρόκειται για μια πολύ καλή ιδέα για «ζωντανά», έτοιμα κοκτέιλ που μοσχοβολούν φρούτο, ιδανικά για το καλοκαίρι. Τα έχετε έτοιμα στο ψυγείο και όποτε θέλετε τα σερβίρετε σε ποτήρι του κοκτέιλ με γαρνιτούρα ένα βατόμουρο.