Υλικά
50ml cachaca Υλικά
30ml φρέσκος χυμός λάιμ
30ml φρέσκος χυμός ανανά
10ml σιρόπι καρύδας
1εκ. φρέσκια ρίζα τζίντζερ
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο σέικερ και χτυπάμε δυνατά.
Σουρώνουμε σε ποτήρι κόλλινς γεμάτο τριμμένο πάγο. Tip: Η κασάσα είναι το εθνικό ποτό των Βραζιλιάνων και φτιάχνεται από ζαχαροκάλαμο.
Κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού μεγάλες ποσότητες κασάσα κάνουν το καρναβάλι ξέφρενο.
Η κασάσα είναι εύκολο να αναμειχθεί με άλλα υλικά και αυτό το κάνει δημοφιλές στον κόσμο αλλά και στους μπάρμεν.