Brunch in Oaxaca (Μιχάλης Μένεγος)

Συνταγή

Brunch in Oaxaca  (Μιχάλης Μένεγος)
Υλικά

50 ml τεκίλα μεσκάλ
20 ml φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
20 ml φρέσκος χυμός lime
50 ml χυμός ντομάτας
5 ml Worcestershire sauce
5 ml ταϊλανδέζικο fish sauce
1 λεπτή φέτα πράσινου καυτερού τσίλι
Αλάτι σέλινου
Φρέσκο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Στη βάση του δοχείου ανάμειξης πιέζετε το τσίλι με το γουδοχέρι. Γεμίζετε με πάγο, προσθέτετε όλα τα υλικά κι ανακατεύετε καλά. Σουρώνετε σε ένα ποτήρι Collins γεμάτο με πάγο. Διακοσμείτε με μια μεγάλη καθαρισμένη βραστή γαρίδα και μια φέτα lime.

Επινοήθηκε το 1997 σε μπαρ του Puerto Escondido στο Μεξικό, μπροστά στον κυριακάτικο μπουφέ με τα θαλασσινά.


Γλυκό

Ποτά

Cocktails

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος