Bitter Mimosa της Μυρσίνης Σπανέλη

Συνταγή

Bitter Mimosa της Μυρσίνης Σπανέλη

15ml Campari
1 κουταλιά μαρμελάδα πορτοκάλι
Απογεμίζουμε με Amalia Brut

Ποτήρι: παγωμένη τουλίπα
Μέθοδος: Stir/ fine strain
Πάγος: δεν χρειάζεται
Γαρνιτούρα: φλούδα πορτοκαλιού 

Αναδύεστε το Campari αλλά και την μαρμελάδα πορτοκαλιού με πάγο και ένα κουτάλι και διπλοσουρώστε σε ένα ποτήρι σαμπάνιας. Απογεμίστε με Amalia Brut



Ημ/νια δημοσίευσης: 24/02/20


Γλυκό

Ποτά

Cocktails

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος